Diversitat agraïx a Emilia Caballero el seu compromís amb els Drets LGTBI durante la seua estada a la sindicatura adjunta de greuges del País Valencià

mercredi 6 août 2014, par Diversitat

 

L’Associació Diversitat LGTBI de les Comarques d’Alacant vol fer públic el seu agraïment com a entitat social a la tasca realitzada al front de la Sindicatura Adjunta de Greuges del País Valencià, en els darrers cinc anys, de Na Emilia Caballero.

El col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals referent de la FELGTB a la província d’Alacant ha trobat en Emilia una interlocutora preocupada i compromesa amb la lluita pels Drets Humans d’aquells i aquelles a les quals representem, sempre disposada al diàleg i l’enteniment i que ens ha obert les portes del Defensor del Poble valencià, fent-nos sentir com a casa.
Diversitat vol ressaltar especialment la resolució emesa el passat mes de Gener sobre assetjament escolar a estudiants LGTBI per la qual la Sindicatura de Greuges va instar la Conselleria d’Educació a prendre mesures per tal de garantir la seguretat del nostre col·lectiu als centres d’ensenyança. Una fita històrica, doncs per primera vegada es reconeixia les dificultats amb les quals comptem lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals a l’hora de desenvolupar els nostres estudis i l’escassesa de mesures governamentals per part de la Generalitat per a encarar el problema de la violència física, verbal i psíquica que patim.
La nostra Associació vol per últim cridar a la reflexió de les forces polítiques valencianes per a que continuen garantint en el futur de la Institució del Síndic de Greuges la seua imparcialitat de qualsevol organització política, per a que mantinguen la defensa dels Drets Humans dels i les ciutadanes del nostre País com a eix central de la seua actuació i per a això que allunyen de la lluita partidista la tria dels nous càrrecs.
Diversitat dóna d’esta manera les gràcies a Emilia Caballero i li desitja bona sort en els seus futurs reptes professionals i personals.
Gràcies Emilia.

 
Comparte: