Diversitat alerta que el 57% dels joves LGTBI pateixen violència física o psíquica

mardi 16 juillet 2013, par Comunicación

 

Diversitat presenta l’Informe sobre risc de suïcidi en joves LGTBI el dimarts 16 de juliol a les 20 hores a la Seu Universitària d’Alacant.

L’Associació Diversitat LGTBI ha programat per al dimarts 16 de juliol a les 20 hores a la Seu Universitària d’Alacant la presentació de l’Estudi "Risc de suïcidi en joves LGTBI". En este Informe sobre la vulnerabilitat del col•lectiu de lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals i intersexuals a les aules d’escoles i instituts s’hi donen dades esgarrifoses, com el fet que més de la meitat de la joventut LGTBI haja patit per la seua condició sexual alguna vegada violència física o psicològica, o que fins i tot el 17% d’ells i elles hagen culminat este procés amb l’intent de suïcidi. Este Informe ha estat lliurat a la Defensora del Poble a nivell estatal i als diferents Defensors autonòmics, també el Síndic de Greuges valencià, amb la demanda que l’Administració pública actue generant plans de resposta i prevenció davant la violència per orientació sexual o gènere.

D’altra banda, dins les activitats programades en la setmana de l’Orgull Alacant, Diversitat té prevista l’actuació del contacontes infantil "La Perruca de Luca", el dimecres 17 de juliol a les 19:30 hora a l’Esplanada, amb històries per a trencar i eliminar els prejudicis i estereotips lligats al sexe. I el dijous 18 de juliol a la Plaça de la Muntanyeta celebraran una xarrada-trobada amb els col•lectius socials en la qual participaran Amnistia Internacional, Stop Desnonaments, Junta Republicana i la Plataforma contra la Pobresa, a les 20 hores.

 
Comparte: