Diversitat i CCOO inauguren l’exposició "Dones LGTB i mercat laboral : precarietat, lluita i conquestes"

samedi 6 juillet 2013, par Comunicación

 

La mostra fotogràfica, situada a la seu del Sindicat CCOO del 4 al 20 de juliol, pretén visibilitzar les dones lesbianes, transsexuals i bisexuals en el seu ambient de treball.

L’Associació Diversitat LGTBI i l’Àrea d’Igualtat de Comissions Obreres, dins de les activitats de commemoració de l’Orgull que tindran lloc al llarg del mes de juliol a Alacant han presentat a la seu del Sindicat l’exposició "Dones LGTB i mercat laboral : precarietat , lluita i conquestes ".

Esta exposició pretén mostrar dones lesbianes, transsexuals i bisexuals en el seu ambient de treball, amb l’objectiu de trencar la doble invisibilitat que pateix el gènere femení quan a més posseeix una orientació sexual diferent a la heterosexual o s’han sotmès a un procés de reassignació de sexe . L’advocada Eloísa Sarrió, la guàrdia civil Laura Mer, escriptores com Clara Asunción, la periodista Llum Quiñonero o la sindicalista María Candelas entre altres es retraten fotogràficament per a esta exposició de manera orgullosa i reivindicativa.

La iniciativa podrá ser visitada des del 4 al 20 de juliol a la seu de Comissions Obreres d’Alacant a l’Avinguda de Salamanca i Juan David Santiago, Secretari General de Diversitat, considera que s’emmarca dins l’estratègia de l’Associació d’augmentar la visibilitat de la dona LTB, una faena encara pendent per a les organitzacions defensores dels drets de gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals i intersexuals.

 
Comparte:
 

Portfolio

L'advocada Eloísa Sarrió amb la Secretària d'Igualtat de CCOO de (...)